Reguliere zorg in corona tijd – Huisartsenpraktijk Baars – Gezondheidscentrum de Ligt – Veldhoven
De Ligt 1a 5503 CA Veldhoven Tel:040-2534644 040-2532675 Spoed 040-2954656
Header afbeelding

Reguliere zorg in corona tijd

Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Bel dan uw eigen huisarts. Ook tijdens deze coronacrisis kunt u altijd uw huisarts bellen.

Ga NIET naar uw huisarts toe. Bel uw huisarts of zoek contact via internet of e-mail.

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. De assistente is medisch opgeleid en zij weet welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener.

Door corona en de maatregelen is het niet altijd verstandig dat u naar de praktijk komt of dat de huisarts bij u thuiskomt. Onze medewerkers overleggen met u wat in uw situatie passend is en samen met u wordt er gezocht naar een passende oplossing met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat u een telefonische afspraak krijgt of een digitaal consult.

Binnen onze huisartsenpraktijk hebben wij extra maatregelen genomen om het risico op besmettingen zo klein mogelijk te houden. U kunt hierbij denken aan extra persoonlijke beschermingsmiddelen, extra schoonmaken van de praktijk en het vermijden van drukke wachtruimtes.

Ook wanneer u begeleiding krijgt van een praktijkondersteuner, voor bijvoorbeeld diabetes, hart- vaatziekten, een longziekte of psychische klachten, zal de zorg zo veel mogelijk doorgang vinden. Momenteel gaat dit vaak via de telefoon, videobellen of via internet.

Dus, tijdens de coronacrisis geldt:
Maakt u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten?

  • Kom NIET naar de praktijk.
  • Bel of mail uw huisarts of specialist bij klachten. Dat blijft belangrijk, ook in deze coronatijd.
  • Kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.